Terug naar overzichtIn uitvoer / verkoop • SKY 9

SKY 9

In uitvoer / verkoop

Hasselt

Met SKY9 krijgt de kanaalkom er een kleinschalig nieuwbouwproject met high-end appartementen bij, gelegen op het allerbeste plekje: vlak bij het levendige centrum van de stad. Daar waar je dagdromen werkelijkheid worden. Opstaan met de zon op je gezicht. Ongestoord ontbijten op je prachtige terras met zicht op het water. Nadien heerlijk ontspannen met een verkwikkende wandeling langs het kanaal. En als de dag om is? Afronden met een glas wijn bij het raam of in je wintertuin en, nog heel even, genieten van dat laatste streepje zon.

Kijk uit over het water in een van de 7 luxueuze appartementen of de kantoorruimte aan de Kempische Kaai. Of neem je intrek in de rustige Vaartstraat, waar 9 al even opmerkelijke wooneenheden een plaatsje krijgen. Welk plekje je ook kiest, wonen of werken doe je in elke geval pal aan het water en het groen. Met onder die gezellige binnentuin een ruime parkeergarage met in totaal 50 parkeerplaatsen en een private berging voor alle bewoners.

“Hemelse luxeappartementen voor grote dromers”

Architect

D&D architecten

Studiebureau

ENDERO en AB associates

Grootte

7 luxueuze appartementen en 1 kantoorruimte aan de Kempische Kaai. 9 appartementen aan de Vaartstraat. Parkeergarage met 50 parkeerplaatsen en een private berging voor alle bewoners.